SmagEfter.dk Logo
  • Introduktion
    • Hvad finder du her
    • Hvem
    • Nyhedsblog
  • Smagssansens Anatomi
    • Grundsmagene
    • Aroma
    • Taste chemistry
    • Smag er relativ
    • Fortolkning
    • Veloplagte smagsløg
    • Hjerneforskning
    • Afstresning
  • Smagninger
    • Sammenligninger
      • Chokoladesmagning
    • Sæt ord på
    • Triangeltest
  • Smagsuniverser
    • Chokolade
    • Cola
    • Kaffe
      • Lav god kaffe
      • Bryggevand til kaffen
    • Bryggevand til kaffen
    • Ost
    • Øl
    • Rabarber
    • Jordbær
  • Radio podcast
    • #1 Hvordan vi bruger smagssansen
    • #2 Lær af sammenligninger / lysristet kaffe
    • #3 Kaffemarkedet
    • #4 Smag på ristegraden
    • #5 Espresso og mørkristet kaffe
    • #6 Kapselkaffe
    • #7 Kortlægge efter smag
    • #8 Duften af kafferistning
    • #9 Kaffemaskinen, elsket & hadet
    • #10 Bitterhed
    • #11 Hvor meget kaffe-til-vand ? Cupping
    • #12 Cola og kaffesmagshjulet
    • #13 De 98% vand i kaffen
    • #14 Fem tip til café-junglen

Hvorfor kan smag være svært

Posted on 2. april 2015 by Therese

Det kan være svært at beskrive en smag, fx når man smager på en spændende vin, eller speciel kaffe – eller skal beskrive forskellen på forskellig slags mørk chokolade.

Læs nærmere om hvorfor i det opdaterede afsnit om Fortolkninger.

 

Posted in SmagEfter aktivitet.

Post navigation

← Job som smagsdommer
Smag på den danske natur →

Seneste indlæg

  • Fem tip til café-junglen
  • Smager kaffen under forventning ?
  • Hvilket vand brygger du kaffe på ?
  • Forskel på jordbær
  • Afsøg din kaffe
  • Kan du li’ bitterhed ?
  • Stikkelsbær
  • Kaffe i ferien
  • Stempelkaffe, filterkaffe og moka pot
  • Hvor godt brygger din kaffemaskine ?
  • Styr efter lugtesansen
  • Nytænkning af pakkelegen til jul
  • Smage på gamle kåltyper
  • Kortlægge 58 kaffer
  • Podcast afsnit 6 om kapselkaffe
SmagEfter.dk har ingen kommercielle relationer
A SiteOrigin Theme