SmagEfter.dk Logo
  • Introduktion
    • Hvad finder du her
    • Hvem
    • Nyhedsblog
  • Smagssansens Anatomi
    • Grundsmagene
    • Aroma
    • Taste chemistry
    • Smag er relativ
    • Fortolkning
    • Veloplagte smagsløg
    • Hjerneforskning
    • Afstresning
  • Smagninger
    • Sammenligninger
      • Chokoladesmagning
    • Sæt ord på
    • Triangeltest
  • Smagsuniverser
    • Chokolade
    • Cola
    • Kaffe
      • Lav god kaffe
      • Bryggevand til kaffen
    • Bryggevand til kaffen
    • Ost
    • Øl
    • Rabarber
    • Jordbær
  • Radio podcast
    • #1 Hvordan vi bruger smagssansen
    • #2 Lær af sammenligninger / lysristet kaffe
    • #3 Kaffemarkedet
    • #4 Smag på ristegraden
    • #5 Espresso og mørkristet kaffe
    • #6 Kapselkaffe
    • #7 Kortlægge efter smag
    • #8 Duften af kafferistning
    • #9 Kaffemaskinen, elsket & hadet
    • #10 Bitterhed
    • #11 Hvor meget kaffe-til-vand ? Cupping
    • #12 Cola og kaffesmagshjulet
    • #13 De 98% vand i kaffen
    • #14 Fem tip til café-junglen

Stempelkaffe, filterkaffe og moka pot

Posted on 7. marts 2017 by Therese

Tips til at lave god kaffe derhjemme med forskellige bryggemetoder – se under http://smagefter.dk/smagsuniverser/kaffe/lav-god-kaffe/

 

stempelkaffe_blaaflaske

coffee kalita

Kaffe-Moka-pot-inside

Posted in Uncategorized.

Post navigation

← Hvor godt brygger din kaffemaskine ?
Kaffe i ferien →

Seneste indlæg

  • Fem tip til café-junglen
  • Smager kaffen under forventning ?
  • Hvilket vand brygger du kaffe på ?
  • Forskel på jordbær
  • Afsøg din kaffe
  • Kan du li’ bitterhed ?
  • Stikkelsbær
  • Kaffe i ferien
  • Stempelkaffe, filterkaffe og moka pot
  • Hvor godt brygger din kaffemaskine ?
  • Styr efter lugtesansen
  • Nytænkning af pakkelegen til jul
  • Smage på gamle kåltyper
  • Kortlægge 58 kaffer
  • Podcast afsnit 6 om kapselkaffe
SmagEfter.dk har ingen kommercielle relationer
A SiteOrigin Theme